Pokeri ja nettipokeri -linkit

Millään uhkapelillä ei ole netissä enempää suomalaisia sivustoja, kuin pokerilla ja nettipokerilla. Minkään pelin sivustovalikoimassa ei myöskään ole suurempaa hajontaa, osa sivuista on erittäin laadukkaita, osa todellista nettisivujen pohjasakkaa. Tässä joitain ehdotuksia pohjasakan välttämiseksi.

Nettipokeri
on tietysti tämän hetken kuumin uhkapeli. Jos aloittelijana haluaa tutustua siihen, mimmoista puuhaa nettipokeri oikein on, kannattaa aloittaa Nettipokeri.infosta. Päälle päin kylmältä ja köyhältä näyttävä sivusto sisältää tosi asiassa pokeritietoa satojen artikkeleiden verran. Asiallisesti ja aloittelijaystävällisesti kirjotetuissa jutuissa käsitellään kaikkea pokeriin liittyvää, mutta enimmäkseen pelistrategioita. Huomion arvoista on, että ah-niin-muodikkaan Hold'emin lisäksi myös muut pokeripelit saavat osansa, mikä on sekä harvinaista että kiitettävää. Sisältää myös kohtuullisen hyvän listan aloittelijoille sopivista pokerisivuista.

Parhaat pokeriuutiset
... löytyvät Pokeri.info sivustolta, jolla ei nimestään huolimatta ole mitään tekemistä edellisen sivuston kanssa. Uutiset ovat pääasiallisesti hyvin kirjoitettuja, niitä on rutkasti ja toimittajilla on hyvä uutisvainu. Sivuston muu sisältö on osin vähän spämmimäistä, mutta uutiset ovat kyllä täysin selkeästi netin parhaat. Pakko kiittää sitä tarmoa, jolla sivuston ylläpitäjät kaivavat esiin pokeriuutisia ja niitä esille lätkivät. Suurin osa uutisista on tietysti suoria käännöksiä ulkomaisista uutispaloista, mutta osa on erityisesti Suomea varten naputeltu.

Internet Pokeri
on Uusi, mutta lupaava sivusto. Internet Pokeri.comista löytyy ne perinteiset, eli pokeria käsitteleviä artikkeleita ja uutisia. Jälkimmäisiä on suhteellisen niukasti, mutta ne on usein kirjoitettu hauskasti, ja sisältävät tietoa erityisesti suomalaisten pelaajien edesottamuksista, mistä isosti plussaa. Internet Pokerin varsinainen tärppi ovat kuitenkin pokerisivujen arvostelut, jotka on kirjoitettu asiallisesti ja rehellisen makuisesti (tai tarkasti ottaen asiallisemmin kuin yleensä).

Pokerista Wikipediassa
Mihinpä aiheeseen ei Wikipediasta löytyisi tietoa? Wikipedian pokeria käsittelevä osio on yllättävän pätevä, säännöt ja muuta vastaavaa tietoa löytyy kaikenlaisista eri pelimuodoista. Mitään syvällisempiä peliohjeita tai vastaavia ei jaella, mutta pelin historia ja eri pokeripelien säännöt tulevat varmasti tutuiksi. Plussaa lisäksi siitä, että pokeriosion tärkein kuva on nimeltään "David Sklansky pelaamassa pokeria 1973": sen sijaan, että pokeriosastoa olisi elävöitetty kuvalla jostain kuuluisasta tapahtumasta tai suuresta voitosta, on kuvaksi valittu otos, jossa risupartainen pokerikirjailija pelaa jotain mitätöntä matsia ruskeassa villapaidassa. Aivan oikea linja, sillä Sklanskyn Pokerin Teoria on kautta aikojen paras pokerikirja.

Pokeri Startti
on, kuten nimikin kertoo, aloittelijoille tarkoitettu pokerisivusto. Jos pokka ei ole vielä täysin hallussa, niin Pokeri Startista on silloin hyvä aloitella.

Titan Poker
Titan Poker -nettipokerisivulla näyttäisi olevan suomenkielinen versio saitistaan. Turhanpäiväisen tekstin voi välttää menemellä suoraan Titan Poker.fi:n lataa pokeri sivulle.

Rahapelit
Blogi luettelee ja arvioitsee liudan netissä lilluvia pokeri ja uhkapeli -aiheisia nettisivustoja. Rahapelit ja niihin liittyvät sivustot siis suht kattavasti esiteltynä. Tsekkaa tuolta, jos yllämainitut ei riitä.

Nettipokeria suomeksi
Kansainvälisesti nimetty Suomipokeri.eu auttaa suomalaisia pelaamaan pokeria netissä. Sisältönä on monipuolinen valikoima bonustarjouksia.

Texas Holdem Pokeri.net
on ainoita suomalaisia yhdelle pokeripelille omistautuneita sivustoja. Nimestä voi jo ehkä arvata, että kyse on Texas Holdem pokerista, johon sivustolta löytyy kaikenlaista asiaa, kuten näppärä tietopaketti pokerin todennäköisyyksien laskemisesta.

Pokerihuoneet.net
Ei mitään muuta kuin pokerihuoneiden arvosteluja. Jos funtsii että missä pelaisi seuraavana, niin täältä voi käydä fiilistelemässä. Ja sen jälkeen voi hakea www.bonuskoodi.com:sta bonuksen kyseiselle saitille.

Eikö tieto vieläkään riitä? Onko pakko päästä hengailemaan pokeriaiheisille foorumeille? Tässä pari Pokeriaiheista keskustelupalstaa