Pokeria käsitteleviä keskustelupalstoja

Pokeri-linkit osio sisältää pokerin yleisiä tietosivuja. Tässä on tarjolla pokeriaiheisia keskustelupalstoja, eli foorumeita. Jos on pakko päästä purkamaan sydäntä tai kyselemään vinkkejä, niin näillä sivuilla se onnistuu. Muista kuitenkin kaikkien pokerikeskusteluiden kultainen sääntö: bad beat tarinat eivät kiinnosta ketään.

Aktiivisin pokerin keskustelupalsta
löytyy Pokerisivut.comista. Tämä foorumi on myös Suomalaisista foorumeista eniten erittäin hyvien pelaajien juttuja sisältävä. Kirjoittajien joukossa on pelaajia, jotka ovat oikeasti hyviä muuallakin kuin oman päänsä sisällä. Tämä foorumi voi olla välillä hieman hankala seurattava juttujen paljoudesta johtuen, mutta jos haluaa kysyä jotain osin erittäin hyviltäkin pelaajilta (ja joskus jopa saada vastauksen), parempaa paikkaa Suomesta tuskin löytyy.

Pokeritieto
on tietysti se Aki Pyysingin sivusto. Samalla Pokeritieto on myös keskustelupalstojen kakkonen. Se on lähes yhtä hyvä kuin yllä mainittu foorumi, joten tämäkin kannattaa ehdottomasti katsastaa (joidenkin mielestä Pokeritieto jopa päihittää Pokerisivut, mutta ei kyllä minun mielestäni). Molemmat sivut sisältävät muuten muutakin kuin keskustelua, näissä osioissa (uutiset, satunnaiset artikkelit) Pokerisivut päihittää Pokeritiedon.

www.reikki.net
on rakeback, eli pokerin pelaamisen maksuihin kuluneiden rahojen palauttamiseen keskittyvä sivusto. Rakeback-sivustot ovat aktiivisten pelaajien elinehto (rakeback-sopimus voi nostaa reilusti pelaajan voittoja), joten aiheesta riittää keskusteluakin.

Pokerimestari
nappaa foorumien taistelussa pronssitilan. Tämä on edellisiä konstailemattomampi keskustelupalsta (vähemmän oheistauhkaa, keskittyy enemmän pelkkiin keskusteluihin) on astetta pienempi keskustelupaikka kuin edelliset, mutta silti toki aktiivinen. Jos pokeriaiheinen keskustelu ilman mitään sen kummempaa oheistarjontaa kiinnostaa, kannattaa tämäkin vilkaista ainakin nopeasti. Miinusta ehdottomasti turhan reilusta määrästä mainoksia. Eiköhän sitä vähemmälläkin pärjäisi, eikä kävijältä räjähtäisi pää bannereiden välkkeessä.

Rahapelifoorumi.com
Täällä keskustellaan paljon muustakin, kaikesta lottonumeroista uusimpiin hedelmäpeleihin, mutta pokeri on totta kai ykkönen.