Jos ei jaksa kävellä lähimmän kaupan tai baarin kassalle, voi hedelmäpelejä takoa myös netissä. Tässä joitain linkkejä tähän hedelmäpeli-aiheeseen, josta hyvien sivustojen löytäminen on vähän perhanan vaikeaa.

Hedelmäpelit
Peliautomaatit.info esittelee, käsittelee ja vatvoo netin hedelmäpelit. Tyrkyllä on kuvia ja tietoa peleistä, sekä arvosteluja muutamista yksittäisistä (sivuston mukaan parhaista) peleistä. Mukaan arvioihin on perinteisten hedelmäpelien rinnalle päässyt myös uusia, "hedelmäpelien kaltaisia" -pelejä, joista monet netticasinot odottavat pelaajien suosikkeja ja tulevaisuuden rahasampoja. Jos tämä aihepiiri sattuu kiinnostamaan, niin kannattaa ihmetellä noita uutuuksiakin, eikä vain perinteisiä pelejä.

Hedelmäpeli
Ytimekkäästi nimetty, mutta ääkköset kadottanut hedelmapeli.com tarjoilee suurin piirtein samaa tauhkaa kuin edellinen sivustokin. Varsinaista tietoa hedelmäpeleistä on kuitenkin tarjolla vähemmän ja mainoksia & puhtaan spämmivetoista meininkiä reippaasti enemmän, mikä tekee sivustosta hieman vähemmän miellyttävää selailtavaa. Jotakin tällekin sivulle oli pakko keksiä, joten laitetaan nyt tämä. Loput vaihtoehdot kun ovat vielä huonompia. Reilusti.

Täyspotti ja tuplapotti netissä
artikkelissa vertaillaan netistä löytyviä Täyspotin ja Tuplapotin tyyppisiä pelejä RAY:n peliautomaatteihin.

Ilmaisia flash-pelejä
Jos hedelmäpelien pelaaminen oikealla rahalla ei kuulosta hyvältä idealta, onnistuu se ilmaiseksikin. Hedelmäpelit.fi tarjoaa pelattavaksi tuollaiset puolisen tusinaa peliä, jotka ovat enimmäkseen ja yllättäen erittäin hyvälaatuisia. Oma suosikkini on Champions of the Track, jossa oikein pyöräyttämällä pääsee etenemään radalla, jonka päässä odottaa jättipotti. Erikoinen mutta hieno peli!